Protilátky

Dobrý den.Chci se zeptat.Kdybych se nakazila infekcí a užívala antibiotika.tak budou po dobrání antibiotik při rozboru krve reagovat paměťové protilátky té infekce vždy,nebo se může stát že paměťové protilátky infekce při rozboru krve nezareagujou.děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud bude infekce těmi antibiotiky zcela vyléčena, pak může po určité době dojít i k úplnému vymizení protilátek. Pokud máte tak velké obavy z případné pohlavní infekce, nechte se ještě za další 3 měsíce znovu odebrat a budete mít jistotu, že jste stále negativní. Pak je pohlavní infekce zcela vyloučena.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: