Protilátky

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat před více jak dvěma lety jsem měl 2 rizikové styky a ted v roce 2014 jsem si nechal udělat test na hiv 1.2 AG/AB test byl negativní, ale mám zvýšené aslo v krvi něco okolo 600 a měl jsem artritidu 8 let už neberu žádné leky a nemám problémy myslíte, že 2 roky je dostatečná doba na vytvoření protilátek ? A mužu brát výsledek za pravdiví a spolehlivý Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Ano můžete, tedy z doby před 2 lety až 6 týdny před odběrem na HIV. s pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x