Protopic

Dobrý den, přes měsíc jsem používala na ekzém na očních víčkách mast Protopic 0,03%. Vzhledem k jejímu pálení a možnému vzniku rakoviny chci zkusit vysadit. Chci se zeptat, když budou Vánoce a Silvestr za jak dlouho můžu zkusit alkohol? Na internetu jsem četla, že i když je mast vysazená, tak po požití alkoholu nastupuje zčervenání kůže a pálení. Takže mám obavy. Mohlo by se mi něco stát? Lze vůbec říct za jaký časový interval nebudu mít reakci? Děkuji za upřesnění.

Odpověď odborníka:

Podle mých zkušeností si myslím, že si vůbec nemusíte dělat s kombinací Protopicu a alkoholu starosti. Ještě jsem žádnou podobnou reakci neviděla.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: