Protržení streva

Dobrý den, prosim o radu. Po kolonoskopii mam silnější bolesti a stále nafoukle břicho. Stolice odchází, ale bolest stále silna. Ve stát . nemocnici mi dělali rentgen, kde byl vidět vzduch v břišní dutině. S výsledkem jsem se vrátila na kliniku, kde vyšetření kolo prováděli. Jeden den mne tam nechali na infuzi a opet s bolestmi propustili domu. Jak rozpoznat, zda je stav nebezpečný? Stále pro bolesti lezim a chce se mi spát.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, neuvádíte, jak dlouho je to po vyšetření. Každopádně, pokud bolesti dále trvají, radil bych vyhledat co nejdříve nejbližší nemocniční chirurgické pracoviště. Takhle na dálku lze jen těžko posoudit závažnost stavu.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: