Provera 5mg

Dobrý den.Od 15 let mám nepravidelnou ms.Ale přesto jsem dokazala otehotnet a mam uz 5ti leteho syna.2 roky jsem brala HA,to mi chodila ms normálně.Ted uz to je rok co jsem ji vysadila a ms opet nepravidelna.A To se snazime po tu celou dobu o miminko.A jeste podle ultrazvuku mám nízkou sliznici.Dr.mi na srovnání nekde v rijnu napsala Proveru na srovnani po dobu 10dni 1tbl pak az zas 15.dne mc..ze zacatku ms asi 2krat prisla,ale od konce listopadu nic a tak pri kontrole ted v lednu mi dr.davku zvysila na 2tbl denně po dobu 10ti dnu..a napsala mi ji az do dubna kdy mam prijit zase na kontrolu.Moje otazka zni..muzu pri uzivani otehotnet?Nebo to je opravdu jen na srovnani a početí to brání?Horm.profil mi nedělala.Za odpověď děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, Vaše paní doktorka Vám upravuje dávkování Provery podle aktuální reakce na danou dávku a také ultrazvukový nález. Pokud cyklus normálně neběží, je málo pravděpodobné, že by se spontánně objevila ovulace a proto je možnost otěhotnění snížena.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: