Provera

Dobrý dem, moc bych si přála otěhotnět ale mám problém s menstruačním cyklem že se mi menstruace dostaví jednou za 2 měsíce a tak mi lékař předepsal Proveru. Chci se zeptat jestli je možné abych brala tabletky provera rok v menších dávkách a nic se nedělo, a od té doby co mi můj gynekolog předepsal vyšší dávku tak jsem přibrala na váze. Vyšší dávku beru 3 měsíce a přibrala jsem 7kg. Bojím se aby to nestoupalo. Je nějaké jiné řešení na poruchu cyklu? Už pul roku se snažíme o miminko ale nějak se nedaří. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Provera může, ale nemusí mít vliv na zvýšení hmotnosti. Proberte to se svým gynekologem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: