Provera - oddálení ms

Dobrý den, beru asi třetím měsícem prášky provera na srovnání cyklu. Vždy 20 den beru po dobu 10 dnů jednu pilulku denně a do tří dnů přijde MS. Tentokrát tento den vychází přesně na Silvestra, což není zrovna příjemné. Můžu MS nějak oddálit, například začít brát prášky později případně brát je delší dobu? Děkuji moc za odpověď. Z.H.

Odpověď odborníka:

|Nezačínejte později, mohla by jste začít krvácet, ale můžete se pokusit oddálit menses o krátkou dobu prodloužením užívání Provery. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: