Provokační injekce

Dobrý den, rok a půl jsem brala HA Azalia, protože jsem kojila, před měsícem jsem ji přestala brát a čekám kdy dostanu měsíčky. doktor mi říkal že když nepřijdou sami můžu dostat provokační injekci. ale doslechla jsem se že ji někdo špatně snáší, je to pravda? a za jak dlouho po injekci měsíčky dostanu? děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Po vysazení hormonální antikoncepce se někdy stává, že se menstruace opozdí i o několik měsíců. Pokud na menses netrváte, není nutné ji za každou cenu vyvolávat. Můžete prostě počkat, až se dostaví sama. Po injekci se krvácení dostaví během několika dnů, u některých žen je to provázeno nevolnostmi ev. i zvracením.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: