Provokační injekce

Dobrý den,před 10 dny jsme dostala provokační injekci. Před 2 měsíci jsem vysadila HA a menstruace se sama od sebe nedostavila.Po injekci jsem 6.den začala krvácet ale velmi slabě a celé to trvalo jen 1 den. Mám jít znovu k lékaři nebo lze toto považovat za proběhlou menstruaci?V podbřišku mě neustále pobolívá (v podstatě po celou dobu od vysazení HA). Děkuji za odpoveď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, i slabé krvácení lze považovat za menstruaci. K lékaři nyní z důvodu slabého krvácení nemusíte.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Články: Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Stává se vám často, že vás...
Pneumonie
Články: Pneumonie
Pneumonie, neboli zápal...
Vysoký krevní tlak u dětí (1. díl)
Články: Vysoký krevní tlak u dětí (1. díl)
Vysoký krevní tlak neboli...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: