Prsa

dobry den,mam dotaz.v prosinci jsem byla na ultrazvuku prsou a mela jsem to v poradku ale mam porad zvetseny prsni zlazi a cetla jsem ze se z toho uze udelat i rakovana prsu!myslite kdyz chodim kazdy rok pravidele ze tomu muzu zamezit?a jeste by me zajimalo byla jsem na krevnim obrazu a mam leukocity 10.4 a mela jsem predtim 12.6 tak se mi to asi zlepsiklo.doktorka rikala ze nic nemam ze to nic neni.a zajimalo by me zda kdybych mela neco v prsu ze by ten krevni obraz by byl treba nejako vysoky?dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Zvětšení mléčné žlázy, pokud je struktura normální, není vůbec nebezpečné, je jistě vhodné lx ročně provést ultrazvukovou kontrolu - spíše pro váš klid, poraďte se svých obavách s vaším gynekologem. Z krevního obrazu se onemocnění prsu ani rakovina nezjistí.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina reaguje v každém těle jinak
Články: Rakovina reaguje v každém těle jinak
Rakovina pro většinu z nás...
Zbytnění prostaty
Články: Zbytnění prostaty
Co bychom měli vědět o...
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: