Prsa

Dobrý den pane doktore.Děkují za okamžitou odpověd a jěště prosím bych měla jednu otázku.Jsem ráda,že ty bolestivé bradavky nesouvisí z hysteroskopií.Vzhledem k tomu,že to bolení je na mě opravdu moc brzy a neobvyklý,neměla bych se radší objednát na nějáke prsní vyšetření anebo mám jěště počkát co bude po MS.Děkují

Odpověď odborníka:

Na Vašem místě bych v klidu vyčkal menses. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: