Prsa

Dobrý den, přicházím s poněkud choulostivým dotazem. Možná že si i budete myslet zbytečným, ale v 17 letech nemít žádná prsa mi příde poněkud divné. Chtěla bych se tedy zeptat, jestli je něco v nepořádku a jestli nejni nějáký přípravek na pohání hormonů :D (nevěděla jsem,jak to mám napsat)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ve Vašem věku Vám ještě prsa mohou trochu narůst. To je jedna věc. Další věc je, že velikost prsou je vnímána subjektivně, neboli Vám se mohou Vaše prsa zdát velmi drobná a někomu jinému ne. :) A do třetice hormonální porucha by byla provázena dalšími příznaky, jako je třeba zvýšené ochlupení, "vous" pod nosem apod.; a zřejmě už by byla diagnostikována; pouze v takovém případě je hormonální léčba žádoucí. Samotná malá prsa však nejsou důvodem k hormonální léčbě. Pozn.Co se týče kojení, jsou stejně funkční nebo i funkčnější než prsa veliká, co se týče vkusu mužů, někteří mají raději menší nebo drobné prsy a co se týče zdraví, malá prsa jsou menší zátěží pro páteř a ramena.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: