Prso.

Dobrý den nedavno pred pul rokem mi diagnostikovali hypoechogeni ložisko oválného tvaru s benigními známkami dr.II paecip.psali jste mi ze to je zrejme vazivová jakasi bulka ktera neskodí.nyní sem tehotna a chci se zeptat jestli to nebude skodit pri tehotenstvi a nebo u kojení jetli to nemá nejaky vliv na t lozisko moc dekuji za odpoved :-) Odpověď odborníka: Dobrý den, těhotenství ani kojení toto ložisko neuškodí. Může se stát však, že během těhotenství se ložisko zvětší. Dobrý den tohle jsem dostaa za odpoved ale rada bych se jeste zeptala: tim padem kdyz se zvetsi by se melo asi odstranit je to tak?muj mamolog mi rekl ze pokud se zvetsi bude se muset odstranit byla by operace narocna? kdyz je loziska tedka velke 13 *5 mm dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Je to malé ložisko,takže ani odstranění by nebyl náročný výkon buďte klidná Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: