Prstenec pod žaludem.

Nedávno jsem si všiml, že mám pod žaludem jakýsi prstenec, který se dá nahmatat. Co by to mohlo být? Zanedlouho du k lékaři se zúženou fimózou, může to souviset? Navíc mám ještě jeden problém, penis omývám studenou tekoucí vodou, ale chvilku po umytí se mi zdá že penis opět zapáchá. Můžete poradit? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud jde o tuhou část dokola penisu pod žaludem, tak je to normální součást orgánu. Fimóza může být příčinou nadměrného zapáchání, dále také např. infekce. Omývejte penis častěji za pomocí intimních mýdel.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: