Prt pod ct

Dobry den jiz dva mesice me trapi bolest na zadni strane leveho stehna. Pred tydnem jsem podstoupila ct vysetreni. nalez tam byl nevim presne L5S1 vyhrez 2 a 6 mm a na emg mu rekli ze mam poskozeny nerv. Nemela jsem zadne rehabilitace ani kapacky a pan doktor me rovnou posila na prt. Ja se bojim. neslo by to resit nejprve jinak?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obstřik nervového kořene mívá dobrý efekt, ale nutit Vás k němu přeci nikdo nemůže. Jestli jste opravdu ještě nebyla jinak léčená, můžete se zkusit domluvit s neurology v nemocnici, aby znovu rozhodli, jaký postup léčení je pro Vás nejlepší.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x