Průchodnost vejcovodů

Dobrý den, Vzhledem k onemocněním, která prodělávám -chronická kapavka a chlamýdie, bych si po jejich vyléčení nechala ráda zkontrolovat průchodnost vejcovodů, jelikož se chceme začít pokoušet o miminko. Mám ovšem strach z mimoděložního těhotenství a následného odebrání vaječníků. Gynekolog to zatím řešit nechce, proto moje otázka zní: Je možné si nechat udělat vyšetření na průchodnost vejcovodů tzv.na vlastní pěst za vlastní finance? A kde?

Odpověď odborníka:

KAŽDÝ VÝKON MÁ SVÉ INDIKACE A RIZIKA PO TESTU NA PRŮCHODNOST VEJCOVODŮ MŮŽE DOJIT ZÁNĚTEM K JEJICH ZNEPRŮCHODNĚNÍ, JE NUTNO CÍLENĚ SE ALESPOŇ 6 MĚSÍCŮ SNAŽIT O GRAVIDITU A KDYŽ SE NEZDAŘÍ OBRÁTIT SE NA PORADNU PRO STERILITU. PŘÍJEMNÝ DEN

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: