Průdušky, eb viroza, nadměrné pocení

Dobrý den,loni v říjnu jsem měla opakovaně zánět průdušek, pak zastydlou rýmu a bolesti celé hlavy, od té doby jsem střídavě více nebo méně nastydlá a stále kašlu (několikerá antibiotika moc nepomohla), teď několik neděl mne pobolívají krční žlázy a velmi se potím téměř celý den,i v noci, musím se několikrát denně převlékat. Mám diagnostikovanou EBV, ale teď prý mám hodnoty jen mírně zvýšené, teplotu ani zvýšené CRP nemám. Užívala jsem nárazově větší dávky Isoprinosinu (mám taky sníženou imunitu), před týdnem jsem dostala Imunor -po týdnu jednu dávku, dnes jsem vzala druhou. Nevím už, co mám dělat-myslíte, že to pomůže? Co bych ještě mohla sama udělat? Chodím ven, jím vitamíny...Dík za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokračovala bych v léčbě Imunorem , je to lék účinný u buněčných imunodeficitů, zkušenosti s ním mám velmi dobré. Užívejte probiotika, postupně zařazujte fyzickou námahu - procházky. Dodržujte správnou životosprávu, dostatečný pitný režim.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nehtová rovnátka – bezbolestné řešení zarůstajících nehtů
Články: Nehtová rovnátka – bezbolestné řešení zarůstajících nehtů
Tahle potíž dokáže člověka...
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
I lidé malého vzrůstu mohou dělat vysněné povolání
Články: I lidé malého vzrůstu mohou dělat vysněné povolání
Lidé s menším vzrůstem sice...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Vyšetření sluchu
Články: Vyšetření sluchu
Co vše má obsahovat...
Vyšetření osteoporózy
Články: Vyšetření osteoporózy
Cílem vyšetřovacích metod u...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: