Prujem

dobry den chtela jsem se zeptat mam 19 mes. holcicku ma prujem a nechut k jidlu us 5 dnu nic neji bila sem u lekare ale nepomohl ated us i prestava pit muzete mi pomoc jsem us opravdu zoufala dekuji

Odpověď odborníka:

Poradím jenom opět navštívit lékaře. Pokud se jedná o průjmové onemocnění se ztrátou tekutin a nejste schopna je do dítěte dostat, je na místě infusní terapie. Nechutenství k jídlu není až tak závažné jak ty tekutiny.

MUDr. Petra Čamborová
MUDr. Petra Čamborová

Specializace: Dětské lékařství a klinická osteologie
Pracoviště: dětské oddělení Krajská nemocnice T.Bati a.s., Zlín
dětská osteologická ambulance, Osteocentrum Zlín, Mediekos Ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření během těhotenství může ovlivnit chování novorozence
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Antikoncepce po čtyřicítce – máte na výběr!
Články: Antikoncepce po čtyřicítce – máte na výběr!
Každá žena má v různých...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nos – věrný ochránce našeho zdraví
Články: Nos – věrný ochránce našeho zdraví
Nosní dutiny nejsou jen dvě...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x