Prujem

Dobry den, muzu povazovat za prujem ridkou stolici, ale s tim ze na zachod jdu jednou az dvakrat denne? Ve strevech ani zaludku mi nic nenasli a strida se mi to s normalni stoli. Rano normalni odpoledne ridka stolice. Mam jen pry trochu hemeroidy. K tomu bolesti bricha. Bojim se ze je to vazne, ze to muze byt i hiv. Hezky den.

Odpověď odborníka:

Vážená slečno/paní Heloušku, diagnóza infekce HIV se opírá o pozitivní serologický nález. Občasná řídká stolice nebývá typickým projevem závažného onemocnění, zejména při negativitě gastroenterologických endoskopických vyšetření. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nádory trávicího traktu
Články: Nádory trávicího traktu
Nejzávažnějším onemocněním...
Co prozradí jaterní testy?
Články: Co prozradí jaterní testy?
Prokázat hepatitidu je...
Bolest hlavy může způsobit i rýma!
Články: Bolest hlavy může způsobit i rýma!
70–80 % populace trpí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Orgasmus… Co to vlastně je?
Články: Orgasmus… Co to vlastně je?
Lidé jsou asi tak rozdílní...
Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Články: Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Stává se vám často, že vás...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: