Prujem

Dobry den, muzu povazovat za prujem ridkou stolici, ale s tim ze na zachod jdu jednou az dvakrat denne? Ve strevech ani zaludku mi nic nenasli a strida se mi to s normalni stoli. Rano normalni odpoledne ridka stolice. Mam jen pry trochu hemeroidy. K tomu bolesti bricha. Bojim se ze je to vazne, ze to muze byt i hiv. Hezky den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Mám málo informací. Máte laboratorní výsledky?, výsledky na parazity? (musí se dělat opakovaně). Ze zkušenosti vím, že někdy takové zažívací potíže dělá nadměrný příjem cukrů, ovoce nebo piva. Určitě vaše potíže souvisí se životosprávou. To je široké téma, tady nelze rozebírat. Někdy to souvisí s poruchou funkce štítné žlázy (častější stolice bývají u nadprodukce štítné žlázy). HIV je nejméně pravděpodobné. Abyste měl jistotu, nechte si udělat test. Je to anonymní. Dr.Holečko holeckoj@seznam.cz

MUDr. Jiří Holečko
MUDr. Jiří Holečko

Specializace: Celostní medicína

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: