Průjem

Dobrý den, v červnu jsem měla průjem, poté stolice řidší s příměsí hlenu a žilek krve, někdy samotný hlen, trvá dodnes. Byla jsem na infekčním oddělení - serologie, parazitologie, virologie, bakteriologie negativní, krevní rozbor v pořádku, zánětlivé markery nízké, dále UZ břicha - bez patologických změn, na interně mi doporučili kolonoskopii, kterou podstoupím 4.8. 09. Vyšetření konečníkem v pořádku, břicho pohmatem také. Mám se vyšetření bát? Co by mi mohlo být?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se vyloučila infekční příčina, mohlo by se jednat buď o nějaký nespecifický střevní zánět (http://www.strevni-zanety.cz/) nebo i o nádorové onemocnění. To je však vzhledem k Vašemu věku málo pravděpodobné. Nemějte tedy strach, koloskopie by měla zodpovědět všechny tyto otázky. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: