Průjem

Dobrý den pane doktore. Rád bych se zeptal na něco ohledně mého trávení. Je to možná po léčbě antibiotiky, ale již přes měsíc mě trápí průjem. Bral jsem Hylak pouze týden od dobrání antibiotik a údajně je to málo. Nasadil jsem proto Hylak znovu na ráno a večer po 2ml a k tomu ještě Biopron. Stolice se zlepšila a zdálo se, že se stolice upravuje. Ale po asi 5 dnech se to znovu zhoršilo. Je období Vánoc a možná to narušuje špatná životospráva a větší množství alkoholu. Chodím na wc 2-5 za den...a 2x je to celkem v pořádku a poté jen průjem. Nevíte co by to mohlo být? Narušená mikroflora?

Odpověď odborníka:

Vážený pane Luboši, mohlo by se jednat jak o dysmikrobii v důsledku léčby antibiotiky, tak o prostý průjem v závislosti na skladbě stravy. Doporučuji Vám vyčkat na další vývoj v období po vánočních excesech. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x