Průjem

Dobrý den,poslední dny trpím řídší stolicí a poslední dva dny průjmy po ránu.Chci se zeptatl,zdal-li to ovlivňuje účinnek antikoncepce,když ji beru denně ve 20:00 večer, nebo je plně vstřebaná a nic nehrozí?(beru HA Minerva už 3 roky) V úterý jsem měla pohlavní styk někdy kolem 12hod. dopoledne a poté ráno průjem. Tak mám obavy,aby byly pilulky aktivní,i když je to vždy minimálně 10hodin od jejich užití. Pro upřesnění - teď končím první týden užívání z platíčka po menstruaci.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste předtím žádný problém díky antikoncepci neměla, je to velmi nepravděpodobné. Doporučoval bych proto nepanikařit a v případě, že průjmy neustoupí, vyhledat lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: