Průjem

Již týden mám potíže se stolicí. Nechodím kvůli tomu ani do práce protože jsem na záchodě 4-5 denně. Koupil jsem si endiaron a ani ten nepomohl. Děkuji za radu a pomoc

Odpověď odborníka:

Doporučila bych vám zajít na vyšetření k PL, který je schopen udělat výtěr z rekta, ev. nasadit ATB léčbu v případě infekčního průjmu.S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: