Průjem

Dobrý den už asi 2 tydny mě trápí střídavý průjem a nafoukle břicho. Taky mi bývá nevolno ale nezvracim. Sem tam jakoby cítím tlak v břiše v květnu sem byla na kolonoskopii tam nic nebylo. Mam 3mesice vysazenou depo proveru muže to byt i tim? Nejdřív sem se lekla jestli nejsem tehotna ale test byl negativní 2x. Bojím se k lékaři tak doufám že me snad aspoň uklidnite ....dekuji

Odpověď odborníka:

Určitě střídavý průjem nemůže být spojený s vysazením antikoncepce. Pokud máte kolonoskopii za sebou a je vše v pořádku, tak zkuste upravit střevní mikroflóru. Kupte si nějaká probiotica, kupte si trávící enzymy - např. Pangrol. Držte dietu, normální zdravou racionální dětskou stravu, vynechte jídla dráždivá, nápoje s bublinami, kávu, kouření. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: