Prujem

Dobry den,v nedeli mi zacla strevni chripka a prave v ten den jsem dobrala posledni prasek z platicka.Ptam se vás zda ,kdyz mam prujem pres den, k veceru si vemu prasek,jdu spat a az k ranu mam opet prujem,tak jestli ta pilulka je dostatecne vstrebana?Podle meho nazoru ano,ale rada bych chtela vedet i nazor doktora.Dekuji za odpoved,hezky den (beru Mercilon,6 mesicu a prave ted mam treti den pauzu)

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Pokud máte několik průjmovitých stolic za den, je možné, že je účinnost vaší antikoncepce snížená a měla byste se až do konce cyklu chránit ještě dopňkovou antikoncepční metodou. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Deset příčin chronického průjmu, které nesouvisí s infekcí
Články: Deset příčin chronického průjmu, které nesouvisí s infekcí
Průjem máme párkrát do roka...
Vyšetření děložního čípku
Články: Vyšetření děložního čípku
Vyšetření děložního čípku...
O domácím násilí aneb s psychopatem se prostě nelze dohodnout
Články: O domácím násilí aneb s psychopatem se prostě nelze dohodnout
Domácí násilí má pro ženu a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kolposkopie
Články: Kolposkopie
Kolposkopie je...
Zlepšete hojení pooperační rány pomocí Hemagelu
Články: Zlepšete hojení pooperační rány pomocí Hemagelu
Ať už vaše operace dopadne...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: