Průjem

Dobrý den. Asi 6 hodin po vzetí antikoncepční pilulky jsem měla nejspíš z důvodu konzumace čerstvého ovoce jednorázový vodnatý průjem. Byla to 2. pilulka z nového balení. Může být účinnost antikoncepce narušena? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jednorázová řídká stolice účinek neovlivní.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: