Průjem

Dobry vecer,mam veliky dotaz-tyka se moji 81 lete babicky.Ma velke strevni potize.Priblizne pred mesicem dostala prujem po tydnu si zasla ke svemu obvodnimu doktorovi.Poslal ji do nemocnice.Byla hospitalizovana 14 dni.Delali ji vsechny ruzne vysetreni(gastroskopii,koloskopii,krev,vytery,atd..)Vse vyslo pozitivne.Propustily ji domu a po 2 dnech dostala prujem opet.Leky ktere ji predepsal dr.bere tak jak ma hodne pije atd..Po propusteni z nemocnice si dala doma logrove kafe chci se zeptat jestli je mozne,ze by to mohlo byt i tim,ze problem nastal znovu?Nebo jestli to muze byt i nervove?Ma s nimi problemy.Bere i prasky.Poradte prosim co by nam pomohlo.Mame o ni veliky strach.Dekuji moc s pozdravem B.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestli-že Vaše babička měla všechna vyšetření v pořádku, nemáte se čeho obávat. Důležitý je pitný a dietní režim, káva může někomu opravdu průjem působit. Hezký den

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: