Průjem

Dobry den. Chtěla bych se zeptat, asi pět hodin po užití antikoncepce sunya jsem měla vodnaty průjem poté jsem si vzala tabletu endiaronu a jednu pak ještě večer. Další den už bylo vše ok. Může být nějak ovlivňena účinnost antikoncepce? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Tato moznost se spolehlivě nedá vyloučit,raději v tomto cyklu použijte i kondom příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: