Průjem

Dobrý den pani doktorko. Moc prosím o radu ohledně antikoncepce. Beru prášek vždy ve 24:00 ovšem včera jsem si ho zapomněla vzít a vzala jsem si ho až dnes ráno v 9. Vím,že je to méně jak 12 hodin, takže by účinnost neměla být narušena, ale po spolknutí jsem po dvou hodinách letěla 2x na záchod a měla průjem. Zbývá mi dobrat jen poslední tři prášky z plata a nevím jak se mám zachovat. Mohu pokračovat dále v užívání s tím, že se nic nestane a budu i nadále chráněná? Udělat teď sedmidenní pauzu se mi nehodí. Moc děkuji za odpověď Káťa

Odpověď odborníka:

dobrý den, normálně je doberte a pauzu dělat nemusíte.chráněná jste:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: