Průjem

Dobrý den, od svého urologa jsem dostala kvůli chronickému zánětu moč. měchýře dlouhodobě antibiotika -100 tablet nitrofurantoinu, 1x denně. Ještě mi jich zbývá cca 30. Již zhruba dva týdny mám vodnatou stolici minimálně 4x denně. Křeče ani bolest břicha nemám. Chtěla jsem se zeptat, zda to může být těmi antibiotiky. 4 dny jsem brala 3 tablety endiaronu denně, ale den poté byla stolice opět taková, jakou ji popisuji výše. Měla bych jít kvůli tomu k lékaři? 19.7. jdu na kontrolu k urologovi. Nebo bych měla používat nějaké léky, které by mi od průjmu pomohly? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, souvislost řídké stolice se současnou léčbou být může a nemusí. Doporučuji konzultaci další léčby na urologii.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: