Průjem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat: minulý týden od úterý do čtvrtka jsem trpěla průjmy, ve čtvrtek jsem si i vzala poslední tabletu z plata antikoncepce (Sunya) a začala normální 7denní pauzu, během víkendu jsem se svým přítelem spala i s kondomem, pro jistotu. Dnes jsem dostala jako vždy čvrtý den pauzy menstruaci. V pátek si mám vzít první tabletu z nového blistru, chci se zeptat jestli i nadále po užití tablety máme používat kondom nebo zda už nemusíme?

Odpověď odborníka:

Pokud po menses již není průjem a začínáte nové platíčko, další ochrana je zbytečná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Hlen ve stolici: 6 nejčastějších příčin
Články: Hlen ve stolici: 6 nejčastějších příčin
Hlen je přirozenou a velmi...
Jak dlouho trvá cesta k miminku
Články: Jak dlouho trvá cesta k miminku
Pokud se chystáte na umělé...
Prolaktin jako ochránce i zabiják
Články: Prolaktin jako ochránce i zabiják
Prolaktin je hormon, který...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Urologické vyšetření
Články: Urologické vyšetření
Urologie je lékařský obor...
S diagnózou schizofrenie život nekončí!
Články: S diagnózou schizofrenie život nekončí!
Schizofrenie je závažné...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: