Průjem

Chtěla bych se zeptat už sedmej den mam takovej vodnatej žlutej chvilama i normální průjem bez bolestí a tak ale už ho mam sedmej den a na výtěru bylo vše v pořadku jedla sem endianor i enterol a chodím nekdy jednou neěkdy i 4 za den tak bych chtěla poradit diky :)

Odpověď odborníka:

Radko. Akutní infekční průjem může trvat do 14 dnů od začátku potíží, takže 7 dní je ještě normální. 1 výtěr nic neřeší, bakterie se v něm jen nemusela zachytit, negativní výtěr ještě neznamená, že nemůžete mít samonelový nebo jiný průjem. V léčbě je důležité držet dietu a pít dostatek tekutin. V případě, že by průjem trval déle, je nutné navštívit praktického lékaře nebo infektologa. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: