Prujem a antikoncepce

Dobry den, mela bych na Vas dotaz. Mam zrovna strevni chripku s prujmy a uzivam antikoncepci Bonadea. (Na prujem beru Ercefuryl). Antikoncepci beru vzdy kolem 18 hodiny, a jak jsem se docetla, vstrebavani prasku trva asi cca 3 hodiny. Tak se chci zeptat, jestli prujem neovlivni ucinnost, kdyz pujdu na zachod az po delsi dobe (napr. 5 hod) po uziti antikoncepce a jestli nahodou i vstrebavani antikoncepce neni naruseno pri strevnich potizich? Dekuji moc za odpoved, hezky den.

Odpověď odborníka:

Při průjmu je vhodné použít ještě kondom,vstřebání antikoncepce nemusí být úplné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: