Průjem a antikoncepce

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli může být nějak ovlivněna účinnost antikoncepce Sunya ,když jsem před vzetím pilulky měla dvaktát průjem pak jsem si vzala prášek (jsem ted v prvním týdnu užívání)a po zbytek dne mi bylo jen nevolno ale žádnému průjmu ani zvracení nedošlo.Antikoncepci beru ráno v 8 h.a večer jsem si pro jistotu vzala Endiaron před spaním Smectu.Děkuji za odpověď....

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud průjem byl před tím, než jste si vzala antikoncepční tabletku, nic by se stát nemělo. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: