Prujem a antikoncepce

Ve třetím týdnu jsem měla těžký průjem, šla jsem asi 10krát, ale prášek jsem si vzala v osm večer a průjem začal až ráno, stejně tak v den průjmu jsem si ho vzala až večer a ještě jednou nebo dvakrát jsem šla ráno. Teď jsem ve čtvrtém týdnu balení (vynechala jsem týdení pauzu), ovlivní to účinnost antikoncepce nebo se musím chránit ještě jinak? Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Při průjmovém onemocnění může dojít ke snížení účinku antikoncepce. Doporučuji vám chránit se až do konce cyklu ještě doplňkovou antikoncepční metodou, např. kondomem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x