Průjem a antikoncepce

dobrý den, mám dotaz beru HA minesse vždy v 19:00, dnes ve 21:00 jsem měla průjem byl hodně vodnatý ale moc toho nebylo ( :D ) chci se zeptat jestli i přes takový slabý a jednorázový průjem snižuje učinnost HA a jak mám postupovat aby byla učinnost 100% děkuji!! Marie, 17 let

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Antikoncepční účinost ve Vašem případě snížena není.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Sklivcové zákalky jsou neškodné, ale dokážou pěkně potrápit
Šňupání tabáku je stejně nebezpečné jako jeho kouření
Články: Šňupání tabáku je stejně nebezpečné jako jeho kouření
Tabák. Rostlinka z Nového...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak probíhá umělé oplodnění: IVF krok za krokem
Články: Jak probíhá umělé oplodnění: IVF krok za krokem
Neúspěšné snahy o přirozené...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Vánoční nákupy mohou zhoršit křečové žíly
Články: Vánoční nákupy mohou zhoršit křečové žíly
Vánoce jsou pro mnohé z nás...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x