Průjem a bolesti břicha po pendeponu

Dobrý den za poslední půl rok jsem měl 4 krát angínu na 3. anginu jsem dostal fromilid 250 a od te doby mám uz asi měsíc průjem s bolestmi bricha.Chci se zeptat jestli je to normalní protoze v soucasné době jsem ješte na pendeponu.Za odpověď děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, průjem patří mezi možné nežádoucí účinky užívání antibiotik včetně penicilinových. Informujte o něm svého ošetřujícího lékaře a domluvte se s ním na dalším postupu - jak léčit Váš průjem a jak dál s léčbou antibiotiky. Jinak obecná pomoc při průjmu z antibiotik je užívání bakterií střevní mikroflóry, k dostání jsou v lékárně ve formě například kapslí, nebo konzumujte živé jogurty.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: