Průjem a bolesti v břiše

Dobrý den, můj přítel má již pět týdnů průjem, bolesti v břiše, nadýmání a "škrundání" v břiše. Má podezření na dráždivý tračník a jde na kolonoskopické vyšetření. Krev ve stolici je negativní, ale v rozboru krve mu našli menší počet leukocytů (3,5 x 10 na 9). Vím, že normální hodnota je okolo 4...Chci se zeptat, zda je možné, aby se počet bílých krvinek snížil např. neustálým průjmem a celkovým oslabením organismu. Děkuji mnohokrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to možné.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: