Průjem a černá stolice

Dobrý den, minulý týden jsem prodělal astmatický záchvat doplněný průjmem a zvracením a musela mi být podána injekce na záchvat a předepsán Ercefuryl na průjem. Trávení se uklidnilo, ale koncem tohoto týdne poté, co jsem jedl fazole jsem měl urputný průjem, který jsem se snažil řešit černým uhlím a pozdějí Endiaronem. Průjem už je nyní lepší, ale zhruba od včerejška od večera vylučuji tmavě zbarvenou černou (někdy hnědou) stolici, nezapáchající, která klesá ke dnu. Nejedná se ale o stolici v kuse, ale spíše o samostatné kousky. Myslíte si, že zbarvení je způsobeno krvácením do horní části trávicího traktu, nebo nečím jiným, méně závažným? Mám vyhledat lékaře, nebo není třeba paniky? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Stolice je v pořádku, vyšetření netřeba. luštěniny týden nejzte. Dr.Holečko

MUDr. Jiří Holečko
MUDr. Jiří Holečko

Specializace: Celostní medicína

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: