Průjem a ha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je narušen účinnek HA, když jsem po 6 hodinách od užití měla průjem. Bylo to asi z obědu, který mi nesedl. Může být účinnek narušen, a mám se ještě nějak chránit. Byl to teprve třetí prášek z platíčka. Moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, výrobce HAK uvádí, že průjmové onemocnění či zvracení snižuje účinnost HAK a doporučuje do začátku dalšího cyklu použít další metody kontracepce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: