Průjem a hak

dobrý den, chtěla bych vědět, jak je to s antikoncepcí ve spojení s průjmy nebo zvracením...jako např. kolik hodin potřebuje pilulka aby se správně vstřebala a jestli se účinek pilulky průjmem nebo zvracením snižuje natolik, že lze otěhotnět. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Obecně bych vám doporučila po celou dobu trvání průjmů či zvracení používat doplňkovou antikoncepci ( kondom). Rychlost vstřebávání pilulky závisí na tom, kolik tekutin vypijete na její zapití, co ev. současně sníte nebo i co máte v žaludku od předchozího jídla. Takže přesnou informaci vám nemohu podat. Pokud se obáváte, že došlo k vyzvracení či nevstřebání pilulky, po zbytek cyklu také používejte kondom.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: