Průjem a krev

Dobrý den,dcerka má měsíc a pů a protože má reflux pije nutrilon ar ale od té doby co ho má tak má průjem,žlutou vodu pořád už 4dny a stále se to nelepší,byla jsem u lékařky ta jí udělala vytěr a doporučila rýžový šlem nic víc,dneska jsem už objevila v plínce cucek krve a tak jsem jí to volala tak mi řekla at jí dám hylak a nic neřešila,mám jí pořád dávat ten rýžový šlem,bojím se o dcerku,pořád pláče ale doktorka nic nedělá

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Eliško. Pokud má průjem holčička od doby, odkdy má nové mlíčko, nebylo by od věci mléko změnit za jiného výrobce, třeba velmi kvalitní je Beba /od Nestle/ také AR. Zkuste si koupit menší balení, at tolik neutratíte a pokud by se vše srovnalo, bude to ok. Je to totiž možné, že dcerce její současné mlíčko nevyhovuje. Přeji at se vše vylepší a kdybyste potřebovala, zase napište, ale akutní problémy konzultujte raději s pediatričkou. Když budete měnit mlíčko, rýžový šlem raději nedávejte, po pár dnech sama uvidíte. Pokud by ani změna mléka věc nevyřešila, informujte znova naléhavě lékařku. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sex sám se sebou – masturbace
Články: Sex sám se sebou – masturbace
Ještě v minulém století se...
Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Články: Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Bolest v zádech nebo boku...
Bércové vředy aneb Když se léčba křečových žil nedaří
Články: Bércové vředy aneb Když se léčba křečových žil nedaří
Možná jste to už někdy sami...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Potřebujete zklidnit nosní sliznici? Vsaďte na šetrnost!
Články: Potřebujete zklidnit nosní sliznici? Vsaďte na šetrnost!
Uvolnit ucpaný nos při rýmě...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: