Průjem a nadýmání

Dobrý večer p.doktorko, mám prosím dotaz..mívám často průjmy,hodně hlasitě mi kručí v břiše,bolesti minimalní..a často ,vesměs hned po probuzení ,prominte ten výraz prdím..Trvá to delši dobu již,jsem obezní a mám 50let..moooc děkuji za odpověd Iva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, navštivte svého obvodního lékaře nebo gastroenterologa, aby Vás klinicky vyšetřil. Může se jednat o nežádoucí účinky léků, které užíváte, infekční průjem, zánět střev (typu Crohnova choroba, ulcerozní kolitida), nebo celiakii nebo nádorové onemocnění. Bez klinického, laboratorního a zobrazovacího vyšetření Vám více nemohu poradit.

MUDr. Vladimíra Cejnarová
MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nebojte se očkování proti klíšťové encefalitidě ani u alergiků
Sváteční klid dopřejte i svým játrům
Články: Sváteční klid dopřejte i svým játrům
Vánoce jsou zkouškou pevné...
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Záněty močových cest: komplikace vzniknou raz dva
Články: Záněty močových cest: komplikace vzniknou raz dva
Ať už jde o močový měchýř...
Očkování proti klíšťové encefalitidě před dovolenou stihnete
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: