Průjem a účinek antikoncepce

Dobrý den. Užívám hormonální antikoncepci Katya a nevím, jestli jsem jednala správně. Prášky beru každý den v devět hodin večer, ale v půl desáté jsem měla jednorázový slabší průjem. Další prášek jsem si nevzala a pak jsem měla s přítelem sex bez kondomu. Dočetla jsem se, že účinek HA ovlivní pouze silný, opakovaný průjem. A navic si myslím, že za půl hodiny nemohl prášek ze žaludku dojít až do tlustého střeva. Jednala jsem spravně? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Jednala jste správně po půl hodině tableta ještě nebyla vstřebána. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: