Průjem, angína a gyn.zánět

Dobrý den, prosím o radu. Před 14dny jsem dobrala Duomox na angínu, poté nastaly problémy. Nejdříve gyn. zánět (kvasinky), léčené týden, bohužel se mi to zas opakuje. Ted už mám týden k tomu průjem, občas návaly horka, studený pot, nadýmání, včera se mi zvedal žaludek, nakonec to šlo spodem a opět bolest v krku, napuchlé mandle, čepy jako při angíně. Poslední měsíc zhoršený zrak, rozmazané vidění na dálku, špatná orientace za šera a tmy při řízení. U lékaře jsem ještě nebyla, píše vždy a na všechno cotrimoxazol, tak nevím, poradte prosím o co by se mohlo jednat. Třeba by stačila jen dieta - nemám horečku. Děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jedná se nejspíše o nežádoucí účinky antibiotik, které kromě "zlých" bakterií ničí i normální střevní a poševní mikroflóru. Doporučoval bych proto kontrolu přímou ošetřujícího lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: