Průjem po císařském řezu

Dobrý den, jsem skoro 5 měsíců po císařském řezu, od porodu stále trpím na průjmy. Několik dní je třeba stolice v pořádku a potom se opět dostaví řídka stolice i několikrát denně. Nevím, jestli to může souviset s provedeným zákrokem nebo se jedná o jiný problém. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, souvislost s císařským řezem je nepravděpodobná. Příčina může být např. v dietní chybě, ale také jinde.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: