Průjem po pilulce ii

Dobrý den, reaguji na Vaší odpověď na můj první dotaz (viz. http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/prujem-po-pilulce-57932). Nepředpokládala jsem, že bych měla 7 denní pauzu vynechat a bohužel jsem s ní už začala. Pokud začnu prášky znovu užívat až za týden, po jaké době budou znovu 100 % účinné? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zcela spolehlivě budete před otěhotněním chráněna po 7 dnech užívání antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Záděry řešte co nejrychleji!
Články: Záděry řešte co nejrychleji!
Záděra představuje sice...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Se stoupající oblibou tetování se zvyšuje i výskyt autoimunitních onemocnění
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Vrozený vysoký cholesterol – porazme ho společně!
Články: Vrozený vysoký cholesterol – porazme ho společně!
Pacientské organizace hrají...
STD - sexuálně přenosné nemoci
Články: STD - sexuálně přenosné nemoci
Sexuálně přenosné nemoci se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: