Průjem u dítěte

Mám 20.měsíčního chlapečka a už skoro 2 měsíce máme řídkou stolici,někdy je až vodnatá,má jí tak 3x až 4x za den,normálně jí, nezvrací, je bez teplot.někdy v červenci jsem byla u doktorky a ta mi dala hylak kapky,ale někdy je problém je do něho dostat.Chci se zeptat,jestli je to normální,nebo se mám obávat,jestli nemá něco se střevy.Děkuji

Odpověď odborníka:

Martino, dlouhodobý průjem u dítěte není normální, může se jednat o celiakii (nesnášenlivost lepku). Domluvte se s praktickou lékařkou, aby vašemu synovi provedla příslušná vyšetření a odeslala ho na dětskou gastroenterologii.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x