Průjem v 7 denní pauze

Dobrý Den chtěla bych se zeptat užívám HAK Minisiston, měla jsem 7 denní pauzu menses přišla v pořádku ve Čtvrtek tak jak má, ale v 7 denní pauze v sobotu jsem šla od 8 ráno do 1 odpoledne čili během 5 hodin 4 krát na toaletu. Průjem nebyl vodnatý jako voda, ale stolice byla řídká. Pohlavní styk jsem měla až v neděli ráno + přerušovaná soulož. Dále jsem použila po pohlavním styku asi do 15 minut PHARMATEX globuli. Totéž samé bylo i v neděli navečer, GLOBULI PHARMATEX JSEM použila po styku DO 30 MINUT. Pak následoval cca za 2 hodiny další pohlavní styk + přerušovaná soulož, ale to už globule účinkovala, bylo to asi 2 hodiny po zavedení globule. Dnes si vezmu prášek z nového platíčka. Chtěla bych se zeptat snížila se účinnost antikoncepce? Na průjem jsem si nebrala černé uhlí protože vím, že účinek může snížit. Děkuji mockrát. Doufám, že jsem udělala co jsem mohla a že se účinek tím krátkým průjmem nějak nesnížil. Hezký den Vám přeji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ke snížení účinku kontraceptiva by dojít nemělo.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: